Ανακοίνωση ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΓΚΩΜΗΣ

Αγαπητέ/-ή δημότη/-ισσα,

 

Στη σύγχρονη κοινωνία ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει διευρυνθεί και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που απασχολούν καθημερινά τους πολίτες. Στις διαφοροποιημένες σήμερα κοινωνικές συνθήκες η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να συνεισφέρει ουσιαστικά στο να έχει ο κάθε δημότης την ευκαιρία για ενημέρωση, συμβουλευτική, καθοδήγηση και ψυχολογική υποστήριξη για θέματα που απασχολούν τον ίδιο προσωπικά ή και ίσως άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Είναι γνωστό πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει να παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο.


Ο Δήμος Έγκωμης γνωρίζοντας τις πρακτικές που ακολουθούνται διεθνώς στον τομέα αυτό και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που δημιουργούν οι σύγχρονες συνθήκες αποφάσισε να συνεργαστεί με το Κέντρο Έρευνας και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (ΚΕΣΥ).


Το ΚΕΣΥ εδρεύει στο Δήμο Έγκωμης, στην οδό Μετοχίου 66. Είναι μία μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία είναι συνδεδεμένη με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και παρέχει συμβουλευτικές, ψυχολογικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε άτομα, ζευγάρια ή οικογένειες.


Οι δημότες του Δήμου Έγκωμης που ενδιαφέρονται να τύχουν τέτοιου είδους υπηρεσίες ή που θεωρούν ότι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν οι ίδιοι στο ΚΕΣΥ για να διευθετήσουν μία επίσκεψή τους. Δεν θα επιβαρύνονται με οποιοδήποτε κόστος, γιατί όλες υπηρεσίες που θα παρέχονται από το ΚΕΣΥ προς τους δημότες της Έγκωμης θα είναι δωρεάν.


Κέντρο Έρευνας και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (ΚΕΣΥ):

Μετοχίου 66, 2407 Έγκωμη

Τηλ.: 22-795100
print