Ο Δήμος Έγκωμης και φέτος κοντά στην Κάλτσα Αγάπης

Ο Δήμος Έγκωμης συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά στην εκστρατεία του Ράδιο Πρώτο και των υπεραγορών Άλφα Μέγα με τίτλο «Κάλτσα Αγάπης». Φέτος η φιλανθρωπική εκστρατεία δεν περιορίστηκε στη συλλογή παιχνιδιών, αλλά επεκτάθηκε και σε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία στερούνται πολλές οικογένειες λόγω οικονομικών δυσκολιών.


 


Ο Δήμος Έγκωμης φιλοξένησε την κορύφωση της εκστρατείας στην υπεραγορά Άλφα Μέγα Έγκωμης. Κατά τη διάρκεια του live link εκατοντάδες πολίτες προσέφεραν απλόχερα χιλιάδες παιχνίδια, από το περίσσευμα ή το υστέρημά τους, για να γεμίσει η μεγάλη «Κάλτσα Αγάπης», καθώς και είδη που είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό. Στη συνέχεια ο Δήμος Έγκωμης, σε συνεννόηση με το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, διένειμε τα παιχνίδια και τα είδη πρώτης ανάγκης σε 9 Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων, ενοριών ή φιλανθρωπικών οργανώσεων, με στόχο κανένα παιδί να μη μείνει χωρίς παιχνίδι και καμιά οικογένεια χωρίς τα βασικά αυτές τις γιορτινές ημέρες. Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν στους ακόλουθους οργανισμούς: Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό Λευκωσίας, Ιερά Μητρόπολη Ταμασσού και Ορεινής, Βαγόνι Αγάπης, Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Μακεδονίτισσας, Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Έγκωμης, Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιερού Ναού Παναγίας Ευαγγελίστριας Ιδαλίου, Δήμο Λατσιών και Δήμο Γερίου.


 


Κατά την παράδοση των παιχνιδιών και των ειδών πρώτης ανάγκης, ο Δήμαρχος Έγκωμης Ζαχαρίας Κυριάκου και ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιαννάκης Γιαννάκη, ευχαρίστησαν θερμά όλους τους συντελεστές της εκστρατείας και ιδιαίτερα το κοινό που τόσο απλόχερα ανταποκρίθηκε και φέτος σ’ αυτό το κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης.


 

print