Πολιτιστικό Φεστιβάλ Νεολαίας

ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ – ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013


Tο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Έγκωμης σας προσκαλεί σ’ ένα αλλιώτικο απόγευμα με σημείο αναφοράς το Πάρκο Παύλου Ιησού (Πίσω από Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λευκωσίας)Δικαιώμα συμμετοχής έχουν άτομα από 6 μέχρι 17 ετών, σε ομάδες των 8-10 ατόμων.  Κυνηγώντας το θησαυρό, θα περάσουμε από συγκεκριμένα σημεία, θα παίξουμε παιχνίδια και  θα απαντήσουμε  σε ερωτήσεις για την Έγκωμη  κερδίζοντας βαθμούςΣτους νικητές θα δοθούν έπαθλα.Εκκίνηση:          Πάρκο Παύλου Ιησού, ώρα 3:00 μ.μ.
Τερματισμός:      Πάρκο Παύλου Ιησού, ώρα 5:00 μ.μ.Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το 293ο Σύστημα Προσκόπων ΜακεδονίτισσαςΥποστηρικτής: Mall of Engomi


Χορηγός: Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ – ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013Tο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Έγκωμης παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση


του Π.Α. Θεατρικού Εργαστηρίου


 “ Ο Φίλος μου – Τα Προξένια ”


σε διασκευή – σκηνοθεσία Πίτσας Αντωνιάδου,


την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013,


στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου,


στις 8:00 μ.μ.Ένα  σπονδυλωτό κυπριακό έργο, αποτελούμενο από τρία κυπριώτικα σκετς με γενικό θέμα την έγνοια της κοινωνικής αποκατάστασης των νέων στην ύπαιθρο του εικοστού αιώνα, της περιόδου 1945-60, σε διασκευή της Πίτσας Αντωνιάδου, η οποία είναι και η σκηνοθέτης του έργου.Τα κυπριακά σκετς που αποτέλεσαν την πηγή της διασκευής του έργου ανήκουν στον Α. Κουκκίδη και Μ. Πιτσιλλίδη.


Επιχορηγημένο εισιτήριο: € 5


Είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών ΔΩΡΕΑΝΥποστηρικτής: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 


Χορηγός: Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλ: 22453895 και 22464796

print