Έκθεση Φωτογραφικού και Κινηματογραφικού Ομίλου Δήμου Έγκωμης


Ο πρέσβης της Ελλάδος, κ. Βασίλης Παπαϊώννου, τέλεσε τα εγκαίνια της 1ης έκθεσης του Φωτογραφικού και Κινηματογραφικού του Ομίλου του Δήμου Έγκωμης, στην αίθουσα Gallery του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα των μελών του ομίλου από τις διάφορες φωτογραφικές εξορμήσεις τους, που έγιναν στο πλαίσιο των εργαστηρίων, καθώς και από προσωπικές τους φωτογραφήσεις. Η έκθεση εντάσσεται στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Έγκωμης και θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 11:30 π.μ. του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 2012.



Ο κ. πρέσβης συγχάρηκε θερμά τον Δήμο για τη λειτουργία Φωτογραφικού Ομίλου, τονίζοντας ότι σε περιόδους οικονομικής κρίσης, η διοργάνωση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, αποτελεί μια σημαντική διέξοδο από τα καθημερινά πιεστικά προβλήματα.



Ο Δήμαρχος Έγκωμης, Ζαχαρίας Κυριάκου, σε σύντομο χαιρετισμό του συγχάρηκε θερμά τον υπεύθυνο του Ομίλου κ. Μιχάλη Γεωργιάδη, καθώς και τα μέλη, για τη δουλειά που επιτελούν και τόνισε ότι ο Δήμος, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα συνεχίσει να στηρίζει πολιτιστικές δραστηριότητες.



Η έκθεση σηματοδοτεί την επανέναρξη των εργαστηρίων του Ομίλου από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στο αμφιθέατρο Da Vinci (κτήριο Europa Πανεπιστημίου Λευκωσίας) στις 6:00 μ.μ.



Μέγας Χορηγός Πολιτιστικού Φεστιβάλ: ΟΠΑΠ Κύπρου


Χορηγοί: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας,


HRStudio Printing and Advertising


Χορηγός επικοινωνίας: εφημερίδα Πολίτης


 



print