Έκρηξη αγάπης στην Έγκωμη



Ο Δήμος Έγκωμης πραγματοποίησε δημοσιογραφική διάσκεψη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Μακεδονίτισσας με θέμα την εκστρατεία συλλογής βοήθειας για άπορες οικογένειες της Έγκωμης. Στη διάσκεψη, παρουσία εκπροσώπων των οργανωμένων συνόλων που εμπλέκονται στην εκστρατεία, μίλησε ο Δήμαρχος Έγκωμης, Ζαχαρίας Κυριάκου, ο οποίος αναφέρθηκε σε «έκρηξη αγάπης» από εκατοντάδες δημότες της Έγκωμης, επώνυμους και ανώνυμους, που έσπευσαν να προσφέρουν το δικό τους πακέτο. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Έγκωμης, η βοήθεια θα δοθεί με βάση κατάλογο που έχει ετοιμαστεί σε συνεργασία με τους Ιερούς Ναούς και τη Σχολική Εφορεία. Η παράδοση των πακέτων θα γίνει στις 20 και 21 Δεκεμβρίου και κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής και θα συνοδεύεται με ποσότητα κοτόπουλων, τα οποία θα αγοραστούν μετά από εισφορές οργανωμένων συνόλων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε προς την υπεραγορά Αθηαινίτη και τις συνεργαζόμενες με την υπεραγορά εταιρείες για την απλόχερη βοήθειά τους.


Ακολούθως, μίλησε ο πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Έγκωμης, κ. Κώστας Αναστασίου, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συγκινητική ανταπόκριση πολλών δημοτών που έσπευσαν να κάνουν χρηματικές εισφορές για τη σίτιση των άπορων μαθητών του Δήμου.



Η εκστρατεία, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους Ιερούς Ναούς Αγίου Νικολάου Έγκωμης, Αγίων Πάντων Μακεδονίτισσας, Παναγίας Μακεδονίτισσας και Αγίου Παντελεήμονα και τη Σχολική Εφορεία Έγκωμης, άρχισε στις 3 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου.


Στη διάσκεψη, οι εκπρόσωποι του τύπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συσκευασία των πακέτων αγάπης από εθελοντές του Δήμου.




print