Αθλητικό Φεστιβάλ Δήμου Έγκωμης


Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, Ώρα 9:30 π.μ.


Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης»


 


Ο Δήμος Έγκωμης, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ), διοργανώνει το ετήσιο Αθλητικό Φεστιβάλ στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, που φέτος θα καλύψει για πρώτη φορά όλη την Ευρώπη.


 


Το Αθλητικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στο σύμπλεγμα των εγκαταστάσεων του Μακαρείου Αθλητικού Κέντρου. Η τελετή έναρξης θα γίνει η ώρα 9:30 το πρωί στο Πολυπροπονητήριο “Ευάγγελος Φλωράκης”, δίπλα από το Μακάρειο στάδιο.


 


Στο πλαίσιο του φεστιβάλ και με το σύνθημα «Be Active» ο Δήμος Έγκωμης και οι συνεργαζόμενοι με αυτόν φορείς θέλουν να δώσουν την ευκαιρία να προβληθεί ένας εναλλακτικός τρόπος ζωής. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα οφέλη του αθλητισμού και η προώθηση και αύξηση ευκαιριών πρόσβασης και ενασχόλησης του Ευρωπαίων πολιτών όλων των ηλικιών με τον αθλητισμό.


 


Οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις από επαγγελματίες αθλητές και ακολούθως να δοκιμάσουν το άθλημα. Παράλληλα θα γίνει διαγωνιστικός αγώνας δρόμου για παιδιά και ενήλικες.


 


Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για άτομα όλων των ηλικιών.


 


Συνδιοργανωτές:


Δήμος Έγκωμης, Κυπριακή Ομοσπονδία Badminton, ΑΓΟ, Ε.Θ.Α. Έγκωμης, Μορφωτικός Σύλλογος Έγκωμης, Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου», Κοινοτική Αστυνόμευση



 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


 


9:30                    Τελετή έναρξης – Επιδείξεις προγραμμάτων ΑΓΟ


 


10:15                 Αγώνας δρόμου παίδων 1 km και ενηλίκων 6 km


Πεζοπορία 3 km


 


10:30                 Επιδείξεις Καλαθόσφαιρας από το σωματείο ΕΘΑ


Επιδείξεις Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  από το σωματείο ΕΘΑ


Επιδείξεις Badminton από την Κυπριακή Ομοσπονδία Μπάτμιντον και τον Μορφωτικό Σύλλογο Έγκωμη


 


 

print