Αρχίζουν δουλειά οι ομάδες εθελοντών στην Έγκωμη



Ο Δήμος Έγκωμης στο πλαίσιο ενεργοποίησης του προγράμματος εθελοντισμού πραγματοποίησε σύσκεψη του Δημάρχου και των μελών του δημοτικού συμβουλίου με τους δημότες που έχουν ήδη εγγραφεί ως εθελοντές. Στη σύσκεψη ο Δήμαρχος Έγκωμης, Ζαχαρίας Κυριάκου, ανέλυσε το όραμα του Δήμου για ανάπτυξη του εθελοντικού προγράμματος στην Έγκωμη με τη σύσταση ομάδων, οι οποίες θα ασχολούνται, κυρίως, με τους ακόλουθους τομείς: (α) καθαριότητα, (β) δενδροφυτεύσεις, (γ) φιλανθρωπία, (δ) πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις. Ανέφερε ακόμη ότι επιθυμία του Δήμου είναι η θεσμοθέτηση του «Παρατηρητή της Γειτονιάς», ώστε ενεργοί πολίτες να δρουν υποβοηθητικά προς τις αρχές για αποτροπή δυσάρεστων περιστατικών εντός της πόλης.


Επίσης, υποβλήθηκαν προτάσεις/εισηγήσεις από τους εθελοντές, οι οποίοι συγχάρηκαν τον Δήμο για την πρωτοβουλία του να προχωρήσει στη σύσταση ομάδων εθελοντών. Σε όλους τους εθελοντές, ο Δήμος επέδωσε, τιμητικά, την κάρτα εθελοντή Δήμου Έγκωμης.


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Γραμματειακό Λειτουργό του Δήμου Έγκωμης, κ. Χρύσανθο Πιερή, στο τηλ. 22453832

print