Διάλεξη με θέμα «Αντιμετώπιση προβλημάτων σπονδυλικής στήλης και εγκεφάλου»


Ο Δήμος Έγκωμης σας προσκαλεί στη διάλεξη του δρος Νεόφυτου Νεοφύτου με θέμα “Αντιμετώπιση προβλημάτων σπονδυλικής στήλης και εγκεφάλου” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 7:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (Λεωφ. Μακεδονιτίσσης 46, Έγκωμη).  

 

Λίγα λόγια για τη διάλεξη:
Στη διάλεξη παρουσιάζονται σύγχρονες τεχνικές νευροχειρουργικής σπονδυλικής στήλης και εγκεφάλου, με τρόπο κατανοητό στο ευρύ κοινό, αλλά διατηρώντας την απαραίτητη ακρίβεια. Οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για τις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και του εγκεφάλου, την επιδημιολογία, την συμπτωματολογία και τους τρόπους αντιμετώπισης. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πρωτοποριακές χειρουργικές τεχνικές, τις οποίες η νευροχειρουργική ομάδα του δρος Νεοφύτου, εφαρμόζει πλέον και στην Κύπρο αλλά και να δουν αποτελέσματα σε πραγματικά περιστατικά.


Βιογραφικά στοιχεία δρος Νεοφύτου:
Ο δρ Νεόφυτος Νεοφύτου έχει εργαστεί και εκπαιδευτεί στην περιοχή της Αυστρίας και Γερμανίας. Η συνεχής ενημέρωσή του για την ανάπτυξη και την εφαρμογή νέων τεχνικών στον τομέα της νευροχειρουργικής σε διεθνή συνέδρια, όπως και ο μεγάλος αριθμός χειρουργείων, του προσδίδουν μακρόχρονη  εμπειρία σε όλο το εύρος του τομέα της νευροχειρουργικής, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στις Ελάχιστα Επεμβατικές Χειρουργικές Τεχνικές (MIS).


 

print