Εθελοντισμός στην Έγκωμη

Αγαπητοί δημότες,



Ανοίγουμε διάπλατα την πόρτα του εθελοντισμού.



Σας θέλουμε δίπλα μας, συνεργάτες, συναγωνιστές, συμμέτοχους στον καθημερινό αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας. Ζητούμε την ενεργό συμμετοχή σας για την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναντούμε στη γειτονιά μας, στον περιβάλλοντα χώρο μας.



Κύριο βάρος, μέσω της εθελοντικής προσφοράς, θα δοθεί στην καθαριότητα.



Θα οργανώσουμε συνεργεία εθελοντών, εάν είναι δυνατό σε κάθε γειτονιά. Έχοντας τη βοήθεια των οργανωμένων υπηρεσιών του Δήμου, τα συνεργεία αυτά θα φροντίζουν από καιρού εις καιρόν, για την καθαριότητα του περιβάλλοντα χώρου. Χαρτιά, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα που λερώνουν τους δρόμους, θα περισυλλέγονται από συνεργεία εθελοντών, με προσφορά εργασίας μερικών ωρών.



Ανοίγουμε καταλόγους εγγραφής εθελοντών. Όσοι εγγραφούν θα εφοδιασθούν με τιμητική ταυτότητα την οποία θα παραχωρήσει ο Δήμος Έγκωμης.



Όσοι επιθυμείτε να εγγραφείτε ως εθελοντές, μπορείτε να το πράξετε επικοινωνώντας με το Δήμο Έγκωμης (τηλ. 22453857), δίνοντας τα στοιχεία σας.


Επίσης, με ηλεκτρονικό μήνυμα σας στη διεύθυνση : parapona@engomi.org.



Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεσθε στο γραμματειακό λειτουργό του Δήμου κ. Ανθούλη Πιερή, τηλ. 22453857.



Ο εθελοντισμός αποτελεί ανθρωπιστική ενέργεια υψίστης σημασίας και η έμπρακτη εκδήλωση του, θα καταστήσει ακόμη καλύτερο το Δήμο μας για το καλό όλων.



Όλοι μαζί, κάνουμε την Έγκωμη καλύτερη. Με λίγη προσπάθεια από τον καθένα, πετυχαίνουμε πολλά για το ευρύτερο καλό.

print