Μαγειρεύω για τον συνάνθρωπό μου


Σας καλούμε να συμμετέχετε ως εθελοντές μάγειρες στην φιλανθρωπική δράση που διοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής και Πνευματικής Στήριξης της Ιεράς Μονής Κύκκου με τίτλο «Μαγειρεύω για το συνάνθρωπό μου».


Περιγραφή:  Στα πλαίσια αυτής της δράσης καλούμε το κοινό που ενδιαφέρεται να μαγειρέψει εθελοντικά, ο καθένας από ένα φαγητό και να το διαθέσουν μια συγκεκριμένη μέρα σε εμάς, για την  προσφορά ανοικτού φιλανθρωπικού γεύματος.


Σκοπός: Να προσφέρουμε δωρεάν γεύμα-μπουφέ σε ομάδες πληθυσμού που το έχουν ανάγκη (άπορες οικογένειες κ.α)


Τοποθεσία: Ο κήπος του Μετοχίου του Κύκκου.


Προτεινόμενη ημερομηνία: Σάββατο 7 Ιουλίου 2012, ώρα 6:00 το απόγευμα.


Διαδικασία


1.      Εάν ενδιαφέρεστε να μαγειρέψετε και εσείς ένα φαγητό για το «Μαγειρεύω για το συνάνθρωπο μου», τότε μπορείτε να συμπληρώσετε το δελτίο συμμετοχής που υπάρχει συνδεδεμένο με αυτή την ενημέρωση. Έτσι θα ξέρουμε το όνομά σας το τηλέφωνό σας και δύο επιλογές φαγητών  που πιθανώς να μπορείτε να φτιάξετε.


Έχουμε φτιάξει μια λίστα από φαγητά για να μην υπάρχει μπέρδεμα με πολλά είδη φαγητών και περιορισμός στη ποσότητα. Μέσα από αυτή τη  λίστα μπορείτε να διαλέξετε ένα –δύο φαγητά που νιώθετε πως μπορείτε να φτιάξετε.


2.      Στη συνέχεια αφού μας επιστρέψετε το δελτίο συμμετοχής η γραμματεία του Κ.Κ.Π.Σ, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας πει, πιο από τα δύο φαγητά που δηλώσατε θα θέλαμε να φτιάξετε και να συζητήσει μαζί σας οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες ή απορίες που έχετε. Επίσης θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την ημερομηνία, την ώρα και το χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.


3.      Τέλος, την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση θα σας περιμένουμε, με μεγάλη  μας χαρά να κοπιάσετε να φέρετε το φαγητό σας και να συμμετάσχετε και εσείς  στην εκδήλωσή μας


Σημείωση


Εάν γνωρίζετε και άλλα άτομα που θα μπορούσαν εθελοντικά να μαγειρέψουν για την φιλανθρωπική εκδήλωση, παρακαλούμε να τους ενημερώσετε. Εάν ενδιαφέρονται μπορούν απλά να πάρουν ένα τηλέφωνο στη γραμματεία στο 22 464682 να γεμίσουν τηλεφωνικά το δελτίο συμμετοχής και να προστεθούν στη λίστα με τους εθελοντές μάγειρες.


 Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση

print