Μαζική συμμετοχή στο Αθλητικό Φεστιβάλ


Ο Δήμος Έγκωμης, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ), διοργάνωσε το Σάββατο 26/9/2015 Αθλητικό Φεστιβάλ στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού. Με το γενικό σύνθημα «Be Active» όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θέλησαν να δώσουν την ευκαιρία να προβληθεί ένας εναλλακτικός τρόπος ζωής και συχνής άσκησης.


 


Η τελετή έναρξης έγινε στο Πολυπροπονητήριο «Στρατηγός Ευάγγελος Φλωράκης» στην παρουσία του Δημάρχου Έγκωμης Ζαχαρία Κυριάκου, της προέδρου του ΚΟΑ Κλέας Χατζηστεφάνου – Παπαέλληνα, δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων σωματείων και φορέων.


 


Το πρόγραμμα του φεστιβάλ ήταν με τέτοιο τρόπο δομημένο ώστε να περιλάβει ενδιαφέρουσες αθλητικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, όπως επιδείξεις των προγραμμάτων του ΑΓΟ από παιδιά, αγώνα δρόμου παίδων 1 km και ενηλίκων 6 km. Παράλληλα αθλητές διάφορων αθλημάτων προσέφεραν θέμα με επιδείξεις καλαθόσφαιρας, επιτραπέζιας αντισφαίρισης και badminton (αντιπτέρισης) και έδωσαν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τα αθλήματα αυτά.


 


Σημαντική ήταν η συμβολή όλων των συνεργαζόμενων φορέων για την επιτυχή διεξαγωγή του Αθλητικού Φεστιβάλ, τους οποίους και ευχαριστούμε: Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, Κυπριακή Ομοσπονδία Badminton, Πρόγραμμα «Αθλητισμός για Όλους» (ΑΓΟ), Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου», Ε.Θ.Α. Έγκωμης, Μορφωτικός Σύλλογος Έγκωμης, Αστυνομία Κύπρου – Κοινοτική Αστυνόμευση και Υπουργείο Υγείας.

print