Ξεχείλισε η ανθρωπιά με την Κάλτσα Αγάπης



Ο Δήμος Έγκωμης στήριξε την πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Ράδιο Πρώτο με τίτλο «Κάλτσα Αγάπης», με στόχο να μαζευτούν δώρα και παιχνίδια, χαρίζοντας χαμόγελα και αγάπη σε παιδιά, που το έχουν ανάγκη, την περίοδο των Χριστουγέννων.



Η κάλτσα του Άγιου Βασίλη, η κάλτσα αγάπης έχει μέγεθος 11 μέτρα και έκανε τη βόλτα της από τους μεγαλύτερους δήμους της Κύπρου. Ο Δήμος Έγκωμης φιλοξένησε την κορύφωση της εκστρατείας στον χώρο της υπεραγοράς Άλφα Μέγα. Η εκστρατεία ξεκίνησε από το πρωί του περασμένου Σαββάτου, με Live Link με τους γνωστότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Ράδιο Πρώτο, ενώ λόγω της γενναιόδωρης ανταπόκρισης του κόσμου, δόθηκε παράταση δύο ωρών. Ο Δήμος Έγκωμης αναγκάστηκε να επιστρατεύσει και δεύτερο φορτηγό, το οποίο ξεχείλισε από τα παιχνίδια που πρόσφεραν οι συνάνθρωποί μας.



Ο Δήμος Έγκωμης έχει έρθει σε συνεννόηση με τους Ιερούς Ναούς Αγίου Νικολάου Έγκωμης και Αγίων Πάντων Μακεδονίτισσας, ώστε ποσότητα παιχνιδιών να διοχετευθεί σε άπορα παιδιά της Έγκωμης. Πρόθεσή του είναι επίσης να προωθήσει μεγάλο αριθμό παιχνιδιών και στους άλλους δήμους της Μείζονος Λευκωσίας, ώστε κανένα παιδί άπορης οικογένειας να μη μείνει χωρίς δώρο αυτά τα Χριστούγεννα.



Τέλος, ο Δήμος Έγκωμης συγχαίρει το Ράδιο Πρώτο για την πρωτοβουλία αυτή, καθώς και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν από το περίσσευμα ή το υστέρημά τους ένα δώρο για τον συνάνθρωπό τους.





 

print