Τελικός Talent Show Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας Έγκωμης και Λατσιών


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο τελικός του Talent Show των Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας Έγκωμης και Λατσιών



Τα Δημοτικά Συμβούλια Νεολαίας Έγκωμης και Λατσιών, συνδιοργάνωσαν Talent Show, με σκοπό την ανάδειξη του ταλέντου της νεολαίας του τόπου μας. Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απάρτιζαν άτομα καταξιωμένα στον καλλιτεχνικό χώρο της Κύπρου, ως ακολούθως: 
Γιώργος Τσιάκκας,                  σκηνοθέτης – σεναριογράφος
Δημήτρης Ιεροδιακόνου,         καθηγητής μουσικής
Σκεύη Παπαμιλτιάδους,          ηθοποιός
Μιχάλης Σωκράτους,               μουσικός
Αντιγόνη Τασουρή,                 καθηγήτρια χορού – χορογράφος
Έλενα Χατζηαυξέντη,             ηθοποιός – τραγουδίστρια
Αννίτα Χατζηευτυχίου           καθηγήτρια χορού – χορογράφος



Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες του τραγουδιού, μουσικού οργάνου, μουσικού συγκροτήματος, χορού και θεάτρου. Ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών ανήλθε στις 40 και γι’ αυτό χρειάστηκε να προηγηθεί προκριματικός γύρος, από τον οποίο η κριτική επιτροπή επέλεξε 18 συμμετοχές για τον τελικό.



Τον διαγωνισμό παρουσίασε ο Αντρέας Φαλάς, μοντέλο – παρουσιαστής, ενώ κατά το διάλειμμα πραγματοποιήθηκε επίδειξη μόδας υπό την καθοδήγηση της Noir Star Planning Event and Modeling School και παρουσιάστηκε πρόγραμμα χορού από τις σχολές χορού The Dance Studio της Αννίτας Χατζηευτυχίου και της Αντιγόνης Τασουρή.



Τα τελικά αποτελέσματα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Τσιάκκας, που συγχάρηκε όλους τους διαγωνιζόμενους για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους. Το πρώτο βραβείο κέρδισε η καταπληκτική Άντρια Αγγελή ερμηνεύοντας το τραγούδι “Listen”, το δεύτερο βραβείο μοιράστηκαν εξίσου τα αδέλφια Ελένη και Δημήτρης Χαραλάμπους στην ερμηνεία τραγουδιού και η Ελεάνα Χαραλάμπους στον χορό, ενώ το τρίτο βραβείο απέσπασε η ομάδα χορού T.S.O. Dance Group.



Επίσης τα Δημοτικά Συμβούλια Νεολαίας Έγκωμης και Λατσιών, σε μια προσπάθεια άμβλυνσης των οικονομικών προβλημάτων των συμπολιτών μας, αποφάσισαν να προσφέρουν το ποσό που συγκεντρώθηκε από την είσοδο για τη στήριξη άπορων μαθητών των εκπαιδευτηρίων των δύο Δήμων.



Χορηγοί της εκδήλωσης:
Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου – CYTA, Noir Star Modeling School and Planning Event, Πύλες live, θέατρο Λέξη, Le Carre, Avraamides quality & fashion, ταβέρνα «Υπάρχω», Charanga, Eye like, HB Munchen, Καφές Παντού, Bennigans



ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΓΚΩΜΗΣ




Η νικήτρια του διαγωνισμού, Άντρια Αγγελή, ερμηνεύει το τραγούδι Listen



Β’ Βραβείο: Ελένη και Δημήτρης Χαραλάμπους (τραγούδι)



Β’ Βραβείο: Ελεάνα Χαραλάμπους (χορός)



Τα μέλη της κριτικής επιτροπής μαζί με τον παρουσιαστή, τους προέδρους των Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας Έγκωμης και Λατσιών και τη νικήτρια του διαγωνισμού



Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Έγκωμης, κα Ειρήνη Λοϊζίδου-Νικολαΐδου μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λατσιών, κ. Κυπριανό Φιλίππου



Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, Ανδρέας Φαλάς (μοντέλο-παρουσιαστής)



Επίδειξη μόδας υπό την καθοδήγηση της Noir Star



print