Ανακοινώσεις Δήμου Έγκωμης σε σχέση με τον κορωνοϊό

Ο Δήμος Έγκωμης, λόγω των απαγορευτικών μέτρων της Κυβέρνησης με σκοπό τον περιορισμό των κρουσμάτων κορωνοϊού, ανακοινώνει την ακύρωση των εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες μέχρι τις 31/3/2020 για να εορταστούν οι εθνικές επέτειοι της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και του Αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59. Ακυρώθηκε επίσης η εκδήλωση «Διατροφή, Άθληση και Υγεία» που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020.

Ο Δήμος Έγκωμης ανακοινώνει, ακόμη, ότι έχει προχωρήσει σε περιορισμό συναντήσεων με εξωτερικούς συνεργάτες μέχρι τις 31/3/2020 και σε αναμονή νέων αποφάσεων που ενδεχομένως θα ανακοινωθούν από την Κυβέρνηση. Εξάλλου ανακοινώνεται η αναστολή τέλεσης πολιτικών γάμων μέχρι τις 31/3/2020. Για το θέμα αυτό θα γίνουν νέες ανακοινώσεις τον Απρίλιο.

Επίσης ο Δήμος Έγκωμης ενημερώνει τους δημότες του ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του www.engomi.org είναι αναρτημένο ενημερωτικό υλικό του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό. Προτρέπουμε τους δημότες μας να το διαβάσουν και να λαμβάνουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προσωπικής υγιεινής και προστασίας.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΓΚΩΜΗΣ
13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

print