Επίσκεψη αντιπροσωπείας γιατρών στην Κεντρική Διοικητική Επαρχία της Μόσχας (Arbat)

Επίσκεψη αντιπροσωπείας γιατρών  στην Κεντρική Διοικητική  Επαρχία της Μόσχας στο  Arbat  μεταξύ των ημερομηνιών 6-10 Οκτωβρίου  2018

Μέσα στο πλαίσιο υλοποίησης του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης  και συνεργασίας των Δήμου Έγκωμης και της Κεντρικής Περιφέρειας Arbat  Μόσχας, προγραμματίζεται επίσκεψη αντιπροσωπείας Κυπρίων  γιατρών στη Μόσχα σε ανταπόδοση επίσκεψης Ρώσων γιατρών στην Κύπρο. Η Διοίκηση του  Arbat προσκαλεί αντιπροσωπεία Κυπρίων ιατρών από το Δήμο Έγκωμης για να επισκεφτούν την Μόσχα για ανταλλαγή εμπειριών και συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα  του Ινστιτούτου Ιατρικής Φροντίδας της Κεντρικής Διοικητικής Επαρχίας της Μόσχας. Η διάρκεια παραμονής της αντιπροσωπείας θα είναι 5 ημέρες (τέσσερα βράδια) από τις 6 μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου 2018.

Όσοι  γιατροί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην αποστολή παρακαλούνται όπως δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλ.. 22453895 μέχρι την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Διευκρινίζεται ότι η φιλοξενία και διαμονή  στην Μόσχα καλύπτονται από την Κεντρική Περιφέρεια του Arbat. Το αεροπορικό εισιτήριο επιβαρύνει τους γιατρούς.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι γιατροί θα πρέπει να είναι δημότες Έγκωμης ή να διατηρούν υποστατικό (ιατρείο) στα δημοτικά όρια Έγκωμης.

 Για οιεσδήποτε πληροφορίες και  διευκρινίσεις, αποτείνεσθε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Φιλοξενίας, Εκδηλώσεων και Σχέσεων με Αδελφοποιημένους Δήμους, Δημοτικό Σύμβουλο Έγκωμης, κ. Παύλο Παύλου στο τηλέφωνο αριθμός 00357- 99-689570.

print