Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Events

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δημόσια Παρουσίαση Προτεινόμενων Έργων στην Έγκωμη

30/01/2020 @ 18:00

  1. Ξενοδοχείο 4*, 144 Δωματίων, της Εταιρείας “D.O.M.S. CARS LIMITED“, στην οδό Αγίου Νικολάου 93, δίπλα από το Δορυφορικό Καζίνο, στην Έγκωμη.
  2. Οικιστικό Συγκρότημα 86 Διαμερισμάτων, της Εταιρείας “VASSOS MARKIDES ESTATES LTD“, στην οδό Αχαιών 2, δίπλα από το ξενοδοχείο HILTON PARK, στην Έγκωμη.

Προσκαλείστε σε δημόσια παρουσίαση των πιο πάνω προτεινόμενων Αναπτύξεων στην Έγκωμη, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο “UNESCO” του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020, στις 6:00 μμ.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, οι Αιτητές και οι Μελετητές των προτεινόμενων Έργων, θα παρουσιάσουν τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία που διέπουν τις εν λόγω αναπτύξεις, και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Προς το σκοπό αυτό, ο Δήμος έχει επίσης καλέσει στη συγκέντρωση και εκπρόσωπο του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, για να ενημερώσει το κοινό όσον αφορά στις απόψεις του Τμήματος και στις πρόνοιες του Τοπικού Σχεδίου.

Διευκρινίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Έγκωμης, θα καταγράψει και θα μελετήσει τα όσα θα λεχθούν στη συγκέντρωση, προτού διαμορφώσει και αποστείλει τις τελικές του απόψεις προς το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως.

Επισυνάπτεται, στην πίσω σελίδα, αντίγραφο του Τοπογραφικού Σχεδίου της περιοχής, στο οποίο φαίνονται οι προτεινόμενες αναπτύξεις.

print

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30/01/2020
Ώρα:
18:00

Διοργανωτής

Δήμος Έγκωμης

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30/01/2020
Ώρα:
18:00

Διοργανωτής

Δήμος Έγκωμης