ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ – ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Ο Δήμος Έγκωμης ενημερώνει ότι με πολύ σημαντικό οικονομικό κόστος, συνεχίζει την απομάκρυνση κλαδεμάτων και πάσης φύσεως άχρηστων αντικειμένων, που έχουν απορριφθεί παράνομα σε πεζοδρόμια και ανοικτούς χώρους, αντί στα Πράσινα Σημεία, μετά το κλείσιμο του σκυβαλότοπου Κοτσιάτη. Λόγω της καθυστέρησης που παρατηρείται στην υλοποίηση του προγράμματος κλαδεμάτων για το έτος 2019, καλούνται οι δημότες να μην τοποθετούν οποιαδήποτε αντικείμενα με βάση τις αναγραφόμενες ημερομηνίες, αλλά να επικοινωνούν προηγουμένως με τα γραφεία του Δήμου, για να ενημερωθούν για τις ημερομηνίες που τα συνεργεία θα εργάζονται στην περιοχή τους.

Οι δημότες που δεν θα μπορούν να μεταφέρουν τα άχρηστα τους στα Πράσινα Σημεία, καλούνται να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, για να διευθετείται διαδικασία παραλαβής τους, έναντι χρέωσης η οποία καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς.

Επίσης ενημερώνεται το κοινό ότι, με τη μορφή του επείγοντος, ο Δήμος Έγκωμης έχει εισηγηθεί εκ νέου και έχει υποδείξει χώρο στο αρμόδιο  Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, για τη δημιουργία Πράσινου Σημείου εντός της Έγκωμης και αναμένουμε τις σχετικές εγκρίσεις.

 

print