Κλειστοί δρόμοι για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Διάθλου

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Διάθλου (Τρέξιμο-Ποδήλατο-Τρέξιμο) θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 και φιλοξενείται στο Δήμο Έγκωμης.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και το Engomi RunCorporate, μία αθλητική δράση 4 χιλιομέτρων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εταιρείες και οργανισμούς και είναι ανοιχτή σε όλες τις ηλικιακές ομάδες να συμμετάσχουν, να διαγωνιστούν και να διασκεδάσουν, σε μια ασφαλή διαδρομή. Στο πλαίσιο της κοινωνικής συνεισφοράς της διοργάνωσης, μέρος του τέλους εγγραφής θα διατεθεί στην Ομοσπονδία Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ)

Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 23 Απριλίου 2023, οι πιο κάτω δρόμοι θα είναι κλειστοί από την Αστυνομία για την τροχαία κίνηση:

  • Η λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου από τη συμβολή της με την Παλαιών Πατρών Γερμανού (φώτα τροχαίας Mall of Engomi) μέχρι και τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή φώτα τροχαίας Παπαφιλίππου).
  • Η κατεύθυνση από Έγκωμη προς Λευκωσία της λεωφόρου Γρίβα Διγενή από τη συμβολή της με την Πορφυρίου Δικαίου μέχρι και τη συμβολή της με την Αγίου Προκοπίου.
  • Η οδός Ασωμάτου από τη συμβολή της με την Πορφυρίου Δικαίου μέχρι τη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου.
  • Η κατεύθυνση της Νίκου Κρανιδιώτη από τον κυκλικό κόμβο Κτηματολογίου προς τη λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Επίσης για σκοπούς προετοιμασίας της διοργάνωσης, το τμήμα της λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου μπροστά από το Mall Of  Engomi, ήτοι από τη συμβολή της με την Παλαιών Πατρών Γερμανού (φώτα τροχαίας Mall of Engomi) μέχρι και την οδό Ασώματου, θα είναι κλειστό από τις 2:00 μέχρι τις 6:00 της Κυριακής 23 Απριλίου 2023.

Οι διοργανωτές ζητούν κατανόηση για την όποια ταλαιπωρία προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη συμμόρφωση με την προσωρινή  οδική σήμανση και τις υποδείξεις  της Αστυνομίας.

Πληροφορίες για τις πιο πάνω αθλητικές διοργανώσεις: τηλ. 99693069

print