Δημιουργία Θεατρικού Εργαστηρίου και Παιδικής Χορωδίας Έγκωμης


Ο Δήμος Έγκωμης, επεκτείνοντας την πολιτιστική προσφορά του προς τους δημότες, ανακοινώνει τη σύσταση και λειτουργία Θεατρικού Εργαστηρίου με δύο τμήματα παιδιών και εφήβων και Παιδικής Χορωδίας.



Η συμμετοχή και στα δύο προγράμματα είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους ενδιαφερομένους. Για εγγραφές παρακαλώ επικοινωνήστε με το Πολιτιστικό Τμήμα του Δήμου Έγκωμης μέχρι τις 13 Οκτωβρίου: τηλ. 22464796, φαξ: 22352521 και politismos@engomi.org






ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ


Το Θεατρικό Εργαστήρι θα λειτουργεί υπό την εποπτεία και διδασκαλία της ηθοποιού Ντόρις Κυριακίδου. Το Θεατρικό Εργαστήρι θα λειτουργήσει σε δύο τμήματα (εφόσον υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός ενδιαφερομένων):


(α)   Παιδικό Τμήμα (6-12 ετών)


(β)   Τμήμα Εφήβων (12-18 ετών)



Απώτερος στόχος του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τη θεατρική τέχνη.


ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ






Η Παιδική Χορωδία θα λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της μουσικού Άντρεας Αγαπίου και θα πραγματοποιεί μία συνάντηση κάθε βδομάδα σε χώρο που θα καθοριστεί αργότερα.



Στόχος της είναι η δημιουργία ενός μουσικού συνόλου όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μουσική καλλιέργεια, αλλά και ισχυρότερους δεσμούς με την κοινότητά τους. Παράλληλα και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Τμήμα του Δήμου θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής της σε εκδηλώσεις του Δήμου.  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών.

print