Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Events

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Χριστούγεννα στην Έγκωμη

08/12/2018 @ 11:00 - 19:00

     

Εκπλήξεις, Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, πολλά παιχνίδια και δώρα περιλαμβάνει η γιορτινή εκδήλωση «Χριστούγεννα στην Έγκωμη» που διοργανώνουν ο Δήμος Έγκωμης και το The Mall of Engomi. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στη λεωφ. 28ης Οκτωβρίου, μπροστά από το γνωστό εμπορικό κέντρο, στην Έγκωμη.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 το απόγευμα. Την κορύφωση των εορτασμών θα σηματοδοτήσει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπροστά από το The Mall of Engomi, που θα γίνει στις 6 μ.μ. από τον Δήμαρχο Έγκωμης, Ζαχαρία Κυριάκου.

Μουσικό χρώμα θα προσδώσει αρχικά το ραδιοφωνικό live link από τον Super FM, ενώ το απόγευμα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τραγούδια από τη Δημοτική Χορωδία Έγκωμης και χορωδίες σχολείων, νηπιαγωγείων και άλλων οργανωμένων συνόλων της περιοχής. Παράλληλα, στον χώρο θα λειτουργούν χριστουγεννιάτικες αγορές από διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να ψυχαγωγηθούν με μια σειρά από δραστηριότητες και παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου και μπαλονοκατασκευές, να βγάλουν δωρεάν αναμνηστικές φωτογραφίες σε ειδικά διαμορφωμένο photobooth και να ζήσουν την μαγεία των ταχυδακτυλουργικών κόλπων. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ακόμη τη χριστουγεννιάτικη αφήγηση και να κάνουν τον περίπατό τους δωρεάν με το carousel που βρίσκεται στο παρακείμενο λούνα παρκ Παπαφιλίππου.

Στις 6 το απόγευμα, ο Δήμαρχος Έγκωμης, Ζαχαρίας Κυριάκου, θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αμέσως μετά τη φωταγώγηση θα ακολουθήσει ο ερχομός του Άι Βασίλη με τους βοηθούς του που θα μοιράσουν δώρα και χαρά στα παιδιά. Την εκδήλωση παρουσιάζουν οι Αθηνά Χάλκου και Αλέξανδρος Ταραμουντάς.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι το Center for Social Innovation (CSI).

Υποστηρικτές: Pizza Mia, KFC, Pepsi, Λούνα παρκ Παπαφιλίππου, Mindy boutique, SOHO, Crepa Land, 40ό Σύστημα Προσκόπων Έγκωμης, Κοινοτική Αστυνόμευση.

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης και για την ασφάλεια των πεζών, τμήμα της λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου (από τη συμβολή με την οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού μέχρι και τη συμβολή με την οδό Ασωμάτου) θα αποκοπεί για τα τροχοφόρα οχήματα από τις 9:00 π.μ. μέχρι και τις 9:00 μμ.

print

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
08/12/2018
Ώρα:
11:00 - 19:00
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
08/12/2018
Ώρα:
11:00 - 19:00
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,