Εμπλουτισμός του πρασίνου στην Έγκωμη με τη συνδρομή της εταιρείας “Λανίτης”




O Δήμος Έγκωμης, με την ευγενή χορηγία και την εθελοντική συμμετοχή του προσωπικού της εταιρείας «Α/φοί Λανίτη», προχώρησε σε εμπλουτισμό του πρασίνου σε λωρίδα πρασίνου παρά τον κυκλοφοριακό κόμβο του Αεροδρομίου Λευκωσίας. Συγκεκριμένα φυτεύθηκαν 250 δενδρύλλια, ενώ η εταιρεία υιοθέτησε τον χώρο πρασίνου προσφέροντας στον Δήμο Έγκωμης το ποσό των 5.000 € για την τοπιοτέχνηση και τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης.



Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Έγκωμης κ. Δημήτρης Σιεηττάνης ευχαρίστησε την εταιρεία «Α/φοί Λανίτη» για την πολύτιμη συνδρομή της και την κοινωνική της προσφορά στον εμπλουτισμό του πρασίνου στην Έγκωμη, στην οποία στεγάζονται και τα γραφεία της.



Τέλος, ο Δήμαρχος Έγκωμης Ζαχαρίας Κυριάκου, μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρασίνου και Περιβάλλοντος και τον γενικό διευθυντή της εταιρείας «Λανίτης» Κρις Χριστοδουλάκη, φύτευσαν το πρώτο δένδρο εις μνήμην του εργάτη του Δήμου Έγκωμης, Χάρη Ποντικού, ο οποίος έχασε πρόσφατα τη μάχη με την επάρατη νόσο.



 

print