Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Έγκωμη



Ο Δήμος Έγκωμης διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο πάρκο Ποντιακού Ελληνισμού (οδός 25ης Μαρτίου), το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου.



Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 10:30 π.μ. με παιχνίδι στο φουσκωτό, ζωγραφική προσώπου και παιχνίδι με την αγιοβασιλίτσα. Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί ποντιακοί χοροί από το χορευτικό σύνολο της ΕΛΔΥΚ, χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Χορωδία Παραπληγικών και Φίλων και μουσικοκινητικό πρόγραμμα «Kindermusik» από το Νέο Ωδείο Έγκωμης.


Το απόγευμα στις 3:00 μ.μ., μικροί και μεγάλοι μπορούν να φτειάξουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές με πηλό και να ζωγραφίσουν στο μεγάλο πανί υπό την καθοδήγηση του Open Art Studio. Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Σχολής Μουσικής και Μπαλέτου «La Ronda» και τη Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής «Αγιά-Σοφιά». Η εκδήλωση θα κλείσει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Χορωδία και την Ορχήστρα του Πινδάρειου Ωδείου Κύπρου.


Χορηγός: Αρτοποιεία Ζορπάς


Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων: https://www.engomi.org/images/users/1/ekdhlwseis/xristougennatikoT.pdf 


print