Μήνυμα Δημάρχου

Δήμαρχος Έγκωμης:


Προχωρούμε όλοι μαζί


 


Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στους δημότες Έγκωμης, που με τη ψήφο τους μου ανανέωσαν την εντολή για την επόμενη πενταετία στη δημαρχία Έγκωμης. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι αποκλειστικά για το Δήμο, με συλλογικότητα και διαφάνεια, όπως ακριβώς εργαστήκαμε την πολύ δύσκολή πενταετία της οικονομικής κρίσης που συμπληρώνεται τέλος του χρόνου. Μας περιμένει αρκετή εργασία και είμαι βέβαιος ότι θα έχω άριστη συνεργασία με όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, τα οποία συγχαίρω για την εκλογή τους.


 


Με την ευκαιρία αυτή, εκφράζω και δημόσια τις ευχαριστίες μου στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της τελευταίας πενταετίας, για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Ήταν, ακριβώς, αυτή η άριστη συνεργασία  και συναντίληψη που οδήγησε στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, που οδήγησαν σ’ ένα γενικό οικονομικό νοικοκύρεμα του Δήμου.


 


Οι εκλογές ανήκουν στο παρελθόν. Τείνω χείρα συνεργασίας σε όλους. Μπροστά μας υπάρχει αδιάκοπος καθημερινός αγώνας για επίλυση προβλημάτων των δημοτών. Όλοι μαζί πρέπει να πορευθούμε για το καλό του Δήμου μας αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα, αφού βρισκόμαστε μπροστά σε καθοριστικές αποφάσεις της βουλής, που αναμένεται να αλλάξουν δραστικά τον τρόπο λειτουργίας των Δήμων τα επόμενα χρόνια.

Ζαχαρίας Κυριάκου
Δήμαρχος Έγκωμης

 
print