Ο Δήμος Έγκωμης παρέδωσε χιλιάδες παιχνίδια



Ο Δήμος Έγκωμης, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει ότι έχει διατεθεί σε όλους τους δήμους της μείζονος Λευκωσίας η τεράστια ποσότητα παιδικών παιχνιδιών, που είχαν συγκεντρωθεί στη μεγάλη φιλανθρωπική εκστρατεία του Ράδιο Πρώτο, «Κάλτσα Αγάπης». Ο Δήμος Έγκωμης, που είχε συμμετάσχει στην όλη εκστρατεία ως διοργανωτής, ανέλαβε τη φύλαξη των παιχνιδιών και είχε την ευθύνη διάθεσής τους.


Φορτηγά οχήματα από τους Δήμους Λευκωσίας, Στροβόλου, Λακατάμιας, Αγίου Δομετίου, Αγλαντζιάς, Λατσιών, Γερίου και Τσερίου, παρέλαβαν από τις αποθήκες του Δήμου Έγκωμης χιλιάδες παιχνίδια, τα οποία θα χαρίσουν, μέσω των κοινωνικών παντοπωλείων τους, σε άπορα παιδιά αλλά και σε οργανωμένα σύνολα που προσφέρουν κοινωνικές υπηρεσίες σε παιδιά.


Ο δήμαρχος Έγκωμης, Ζαχαρίας Κυριάκου, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ανέφερε ότι η ανταπόκριση του κόσμου στην εκστρατεία «Κάλτσα Αγάπης» ήταν πρωτοφανής, καθώς, συγκεντρώθηκαν περί τις 15 χιλιάδες παιχνίδια, τα οποία θα δώσουν μεγάλη χαρά αυτές τις γιορτινές μέρες σε χιλιάδες παιδιά. Ο δήμαρχος Έγκωμης ευχαρίστησε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα αγάπης και προσφοράς και διαβεβαίωσε ότι τα παιχνίδια  έχουν πάει στον προορισμό τους και διανέμονται ήδη μέσω των κοινωνικών παντοπωλείων των δήμων Λευκωσίας, Έγκωμης, Στροβόλου, Λακατάμιας, Αγλαντζιάς, Λατσιών, Αγίου Δομετίου, Τσερίου και Γερίου.



 

print