Πρόγραμμα συνδρομητών απλοποιεί τη χρήση των ποδηλάτων


Ένα νέο πρόγραμμα εντάσσει στις δράσεις της η Διαδημοτική Εταιρεία Ποδηλάτων Λευκωσίας (ΔΕΠΛ), με στόχο την απλοποίηση της διαδικασίας και εξυπηρέτηση μόνιμων χρηστών των ποδηλάτων.


Η ΔΕΠΛ δηλώνει ικανοποιημένη από τη μέχρι σήμερα χρήση των ποδηλάτων, αφού σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που διατηρεί η εταιρεία από τις 26.10.2011 μέχρι τις αρχές Ιουνίου 2012 διεξήχθησαν πέραν των 4500 χρήσεων ποδηλάτου.

Πιστεύεται ότι το νέο πρόγραμμα θα εντείνει το ενδιαφέρον των δημοτών και θα τους παρέχει την ευχέρεια, με την απλοποίηση της διαδικασίας, να επισκέπτονται συχνότερα τους σταθμούς ποδηλάτων.

Η εξασφάλιση της ειδικής ηλεκτρονικής συνδρομητικής κάρτας επιτρέπει τη χρήση του συστήματος, χωρίς τη χρέωση της πιστωτικής κάρτας, μετά το τέλος της περιόδου διάθεσης του ποδηλάτου.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί εκτενέστερα από την ιστοσελίδα της ΔΕΠΛ, www.podilatoendrasi.com.cy, για τη διαδικασία εγγραφής, αλλά και για εξασφάλιση της αίτησης συνδρομητή, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί και να κατατεθεί στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών ενός έκαστου Δήμου που συμμετέχει στο πρόγραμμα. Το κόστος της ηλεκτρονικής κάρτας είναι €10,00 μόνο.

Ο νέος συνδρομητής μετά την παραλαβή της κάρτας, θα πρέπει να την πιστώνει με το ποσό που επιθυμεί. Το κόστος ενοικίασης των ποδηλάτων, παραμένει ως έχει, δηλαδή η πρώτη ώρα είναι δωρεάν, η δεύτερη ώρα κοστίζει 1 ευρώ και κάθε επόμενη ώρα 2 ευρώ.

Στόχος της Διαδημοτικής Εταιρείας Ποδηλάτων Λευκωσίας (ΔΕΠΛ) είναι να δημιουργήσει και να εξυπηρετεί μόνιμους χρήστες, οι οποίοι με τη χρήση της ηλεκτρονικής τους κάρτας, θα εξυπηρετούνται απλούστερα, ενώ ταυτόχρονα θα παρέχει και την ευχέρεια σε περιστασιακούς χρήστες να εξυπηρετηθούν με τη χρήση της πιστωτικής τους κάρτας.


Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τα σχετικά έντυπα βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΔΕΠΛ, www.podilatoendrasi.com.cy


print